Informatie voor standhouders

Wij weten dat de standhouders op onze beurzen, de beurs zo gezellig en aantrekkelijk maken. Daarom verwelkomen wij ook nieuwestandhouders.

Valt u, met uw stand, binnen de doelgroep van onze beurzen? Schrijf je dan in voor één van onze beurzen. Mocht het toch te veel van het zelfde zijn dat laat ik het weten. Beetje branche bescherming is voor niemand slecht. zeker mbt verkoop.

Marchakri Spirituele beurzen (voorheen PCP beurzen), heeft al ruim 8 jaar beurs ervaring voornamelijk in NoordNederland.

Op de beurzen tref je een diversietijd van standhouders op hun gebied aan, afgewisseld met verkoop stands en lezingen/workshops.

In de rechterbalk vind u meer informatie voor standhouders en hoe aan te melden voor een volgende beurs. Heeft u vragen of komt u er zelf niet uit kunt u altijd contact met ons opnemen via het contactformulier.

Wij hebben de volgende beurzen gepland:

Sunday, 10 December 2023

De Bult

Onze Spirituele beurs zal bij Fletcher Hotel-Restaurant De Eese De bult (vlak bij steenwijk) worden gehouden. Deze sfeervolle locatie biedt 25 mooie diverse mediums, healers, aurafotografie en verkoop aan. Kijk bij de beurs voor de standhouderslijst Gratis parkeergelegenheid

Meer informatie »